Relaxit - kosmetické a masážní studio

Reflexní lymfodrenáž

Vedle krevního oběhu máme v těle i systém lymfatických (mízních) cév. Lymfatické cévy odvádějí z tkání vodu, ionty, bílkoviny a nahromaděné toxické látky. Volný odtok mízy je nezbytný pro odstranění těchto látek z tělních tkání. Jeho zablokování vede k postupnému hromadění tekutin a vzniku otoku.

 Reflexní lymfodrenáž, je nová německá metoda využívající účinku reflexních bodů na chodidlech. Při jejich stimulaci dochází k intenzivnímu povzbuzování přirozeného odtoku lymfy. Tato technika nepřestává udivovat svými vynikajícími výsledky, otoky na různých částech těla mizí již po prvních aplikacích. Metoda je jemná a má jen velmi málo kontraindikací.

Reflexní terapie patří mezi nejúčinnější alternativní metody. Využívá tlaku a masáží reflexních zón a ploch na chodidlech. Vychází z poznatku, že na všech zakončeních lidského těla existují reflexní plošky odpovídající příslušným orgánům a oblastem těla. Platí pravidlo, že plošky nemocných či jinak oslabených orgánů jsou na pohmat citlivější než plošky odpovídající orgánům zdravým. Stimulací takto vytypovaných bodů je pak možno podobně jako u akupunktury či akupresury pozitivně působit na zdravotní stav. Reflexní zóny se využívají nejen pro terapii, ale také pro docela spolehlivou diagnostiku.

 INDIKACE

* otoky

* užívání hormonální antikoncepce

* hormonální léčba

* posílení imunity

* kloubní potíže

* detoxikace

* regenerace

* kožní potíže

KONTRAINDIKACE – nejsou téměř žádné

Počet ošetření 6-8 ošetření u otoků z antikoncepce či hormonální léčby

Opakovat 1x-2x týdně – 4návštěvy a poté 1x týdně či 1x za 14 dnů.

 

 

 

Nacházíte se zde: Doplňkové léčebné terapie a masáže Reflexní lymfodrenáž